2018. június 12., kedd

Miért OCHSNER hőszivattyút válasszak?

Miért OCHSNER hőszivattyút válasszak?

A fenti kérdést szokták nekem szegezni, amikor az OCHSNER prémium kategóriás és kiváló ár-érték arányú, de ehhez mérten prémium árkategóriájú rendszerei szóba kerülnek.
Ebben az írásban erre szeretnék választ adni.Az OCHSNER anyacég több, mint száz éves múltra tekint vissza, mindig az innováció és az állandó magas minőség jellemezte a céget. Az OCHSNER Wärmepumpen GmbH 1978-as megalapításával az volt a cél, hogy egy hőszivattyú fejlesztésre és gyártásra specializálódott cég jöjjön létre, mely a korábbi műszaki és gyártástechnológiai tapasztalataikat is felhasználva az elsők között kezdjen sorozatgyártású, nem csak ipari, de háztartási hőszivattyúk gyártásába. Ez maximálisan sikerült is. Jelenleg is a cég egyetlen profilja a hőszivattyú gyártás.
Ez miért fontos? Mert az alapítás óta eltelt időt nem a klímatechnika vagy a fűtéstechnika világában töltötte a cég, hanem a hőszivattyúkéban. Büszkén merem állítani, hogy az OCHSNER-nél tapasztaltabb gyártó nemigen van Európában.
A cégnek nem csak a központja található Ausztriában, de a fejlesztés és a gyártás is, ami manapság nem mondható mindennaposnak.

A másik fontos szempont a minőség és az innováció. A gyártó folyamatosan igyekszik elébe menni az iparági fejlődésnek és inkább iránymutatóként szerepelni. Valamennyi fejlesztést, még a legapróbbakat is komoly labormunka előzi meg és kíséri végig. A sikeres laboratóriumi tesztek után minden újítás először belpiacos termékként kezdi az életét, és csak is 100%-os megelégedettség után kerül ki a nemzetközi piacra. Ez is mind a márka kiváló hírnevét hivatott erősíteni.
Kiemelt figyelmet fordítanak a beszállítóik és a beépítésre kerülő komponensek minőségére is. Ez alapvető fontosságú a megbízható működéshez, melyet a gyártó jelenleg 5 év jótállással biztosít (ez Ausztriában egyébként 7 év).
Ezen szigorú technológiai, tervezési és fejlesztési irányelvek teszik lehetővé, hogy a berendezések gépkönyvében leírt üzemviteli és teljesítmény adatok a valóságot tükrözik, és ezen üzemállapotokban megbízhatóan üzemeltethető az adott berendezés. Éppen ezért egy OCHSNER katalógusban senki sem fog túlzó, vagy a földtől elrugaszkodott adatokkal találkozni, viszont ami le van írva, az nem egy teszt eredmény (rosszabb esetben egy tervezési érték), hanem a valóság.
Természetesen, mint oly sok esetben akár az autóipar, akár bármely ma népszerű termékkör kapcsán, az igazi műszaki érték az OCHSNER esetén is a burkolat alatt rejtőzik, a felhasználók szemei elől gondosan eldugva.

A harmadik és legfontosabb tény az OCHSNER-ről a kiváló műszaki támogatás. Alapvető filozófiája a cégnek, hogy a termékek életútja közel sem ér véget az értékesítéssel. A rendszerek későbbi ellenőrzése, karbantartás és esetleges javítása mind-mind elengedhetetlen része a szolgáltatás csomagnak. Azért elengedhetetlen, mert hiába a legkiválóbb minőség, csak így garantálható a berendezések hosszú élettartama.
Ezért minden telepített berendezés a gyártónál (is) regisztrálásra kerül, hogy ez a későbbiek során is nyomon követhető legyen.
Mind az aktuális szériás, mind az 1-2 típusváltozattal régebbi berendezések esetén az alkatrészeket polcon tartják, ami rendkívül gyors megoldást és nagy üzembiztonságot garantál a tulajdonosok számára.

Ezen fontosabb érvek tették a közép-európai hőszivattyú piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé az OCHSNER-t. De a hírnevük a teljes Európán át a Távol-Keletre is elért.Hogy hogyan kerül ebbe bele cégünk a Hőerőgép Manufaktúra, mint importőr?
Igyekszünk minden olyan támogatást és információt biztosítani a rendszerekhez, mely a gyártóval kialakított összeköttetés és filozófiai irány szerint lehetséges.
Ebben a nagy tapasztalati tőkénk van segítségünkre, nem a jelenlegi formában, de 2010 óta foglalkozunk megújuló energiákkal és kiemelten hőszivattyúkkal.

Az árakat igyekszünk a realitások talaján tartani, nem magasan tartott listaárak és elképesztő kedvezmények vállalkozása vagyunk, aki csak az ajánlatok kedvezményeit figyeli és nem a végösszeget, azoknak nem biztos, hogy jók tudunk lenni. Éppen ezért bizonyosan több alkalmas partnert is eltántorítunk magunktól, hiszen a listaárakba rejtett irreálisan magas jutalékrendszer szintén nem a mi sportunk. Hiszem, hogy rejtett költségek nélkül, reális árrésekkel és reális árakon lehet és kell a piacot rendezni. Partnereink ne a magas rejtett pénzkereseti lehetőségek miatt válasszák termékeinket, hanem a minőség, a megbízhatóság és a hozzá adott érték miatt.

Mindannyiunk érdeke, hogy optimális és műszakilag kifogástalan rendszerek készüljenek, ezért cégünk igyekszik minden projektet, a legapróbbtól a legnagyobbig a kezdetektől a kivitelezés végéig figyelemmel kísérni. Fontosnak tarjuk, hogy a lehető legkevesebb problémával induljanak el a berendezéseink.
Amennyiben az üzembe helyezés folyamatában hiba lépne fel, célunk mindig az optimális és maximálisan üzembiztos megoldás megtalálása.

A már üzemelő rendszereink esetén a további támogatást saját és megbízható munkatársakkal, a maximális lelkiismeretesség keretein belül igyekszünk nyújtani. Semmiképpen sem szeretnénk elhagyatott rendszereket magunk után hagyni.
Minden kedves korábbi és leendő ügyfelünk bátran hívjon minket, vagy írjon nekünk, hiszen csak így tudunk segíteni a problémák megoldásában.

Egy-egy kihívást jelentő esetben, pedig törekszünk a beruházó maradéktalan kiszolgálására, mivel célunk a hosszútávú ágazati jelenlét, így nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy legalább információ szinten ne segítsük beruházóinkat és partnereinket. Aki ismeri cégünket, azt talán tapasztalta, hogy a kereskedelmen és a szerviz szolgáltatáson túl rengeteg egyéb feladat megoldásában is partnerek tudunk lenni. Célunk minden esetben a beruházók és a partnereink megelégedettsége és elismerése.

Remélem, hogy a gyártó rendkívüli tapasztalata, és cégünk szakértelme mindenkinek megfelelő "ellenértéke" lesz az áraknak. Mindannyian szeretünk stresszmentesen pihenni, én is és a vásárlóink is....


Termékeinkről bővebben: shop.hemanufaktura.com
Cégünkről bővebben: www.hemanufaktura.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése