2018. június 21., csütörtök

Ismeretlen ismerős az OCHSNER osztrák hőszivattyúmárka




Ismeretlen ismerősként köszön az OCHSNER osztrák hőszivattyú márka. A gyártó korábban is jelen volt a hazai piacon, azonban néhány éves szünet után ismét képviselteti magát Magyarországon, mely képviseletre cégünket, a Hőerőgép Manufaktúrát kérték fel.

Az OCHSNER cégcsoport több, mint 100 éves múltra tekint vissza, jelenleg is családi tulajdonban van, beszállítói voltak az Egyesült Államok hadseregének, illetve a NASA-nak is. Környezetbarát fűtéstechnikai megoldásokkal a cégcsoport kiemelten 1978 óta foglalkozik, amikor megalapították az OCHSNER Wärmepumpen GmbH vállalatot, mely feladata a korábbi ipari tapasztalatokon alapuló, de már sorozatgyártású hőszivattyúk fejlesztése és előállítása Európában az elsők között.

A termékpaletta a kompakt 2kW-os teljesítményű készülékektől a 2,5MW-os ipari berendezésekig terjed. Hőforrás tekintetében minden esetre biztosít megoldást, legyen az levegő, talajhő, víz, de akár direkt elpárologtatású kollektor is. A maximális fűtési vízhőmérséklet kielégíti valamennyi modern rendszer igényét, így a geotermikus készülékek típustól függően 68°C vagy 65°C-os maximális előremenő vízhőmérséklettel érhetőek el, míg a levegő-víz rendszerek 65°C-os hőmérséklettel. Azonban a gyártó minden igényre igyekszik reagálni, így a levegő-víz rendszerek esetén egy úgy nevezett belépő kategóriás sorozat is elérhető maximálisan 55°C-os előremenő hőmérséklettel, és kedvező árszabáson. De természetesen a különleges igények sem jelentenek problémát, az ipari géposztályból elérhető maximum 130°C-os fűtővíz hőmérsékletű berendezés is.
Az OCHSNER tipikusan európai gyártó, de exportál berendezéseket a távol-keletre is. A jelenlegi Európai rendszerek száma meghaladja a 140.000 darabot, melyből több, mint 50 magyarországi telepítésű, így európa egyik legmeghatározóbb hőszivattyú gyártója. A berendezések a családi házaktól, a társasházakon, irodaházakig át, az épületkomplexumokig, minden épületben megtalálhatóak.
A készülékei mindegyikére jellemző az átgondoltság és megbízhatóság. A komponensek összeállításakor szembe mennek a jelenlegi down-sizing trendekkel, jellemzően túlméretezett egységekkel biztosítják a tartós, 20 vagy akár több esztendős élettartamot. Kiváló bizonyíték például a levegő-víz berendezéseik extrém alacsony kültéri zajtszintje.
Minden fejlesztés vagy újítás szigorú laboratóriumi tesztek sorozatán megy keresztül, mire kikerül az osztrák belpiacra, és csak 100%-ban megnyugtató esetben indul el az exportálás. Az alkalmazott technológiák vezető és iránymutató mivoltát rendszeres világrekord hatékonysági mutatók igazolják, melyhez a teszt méréseket a független és akkreditált svájci WPZ laboratóriuma végzi.

Az OCHSNER Wärmepumpen az idei kerek évfordulójára továbbfejlesztett úgy nevezett „M” szériás berendezésekkel jelent meg, melyekre a kompaktabb méret, a továbbfejlesztett rezgés- és hangcsillapítás, szélesebb integrált komponens választék és könnyebb telepítés a jellemző. Megerősítve a leendő tulajdonosokat a megbízhatóságban, a rendszerekre 5 év teljeskörű jótállás vonatkozik.
De természetesen a külcsín sem utolsó, az új dizájn része a színesebb, de letisztultabb megjelenés, és a számtalan RAL színben elérhető és így a környezetéhez igazítható kültéri egység.



Az OCHSNER hőszivattyúit mindazoknak ajánljuk, akik prémium minőség mellett szeretnének nagyon jó ár-érték arányú rendszert kapni. Azoknak, akik több, mint 40 év hőszivattyús tapasztalatán alapuló berendezéseket szeretnének vásárolni. Akiknek fontos a stabil gyártói háttér, mind a cég, mind pedig a support tekintetében. De elsősorban azoknak, akik minden körülmények között szeretnének biztosak lennie rendszerük megbízhatóságában.

Ez az OCHSNER filozófia, mely pénzben nem mérhető, de a tulajdonosok rendkívül pozitív tapasztalatain alapul.
És ennek a filozófiának bárki részese lehet….

Bővebb információ a www.hemanufaktura.com és shop.hemanufaktura.com
Közösségi média kapcsolataink: facebook.com/hemanufaktura és hemanufaktura.blogspot.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése